tertipli yaz:Beyin loplarımızda ki kıvrımları arttırmalıyız, kendimizi geliştirmeliyiz. Genetik bir miras olarak bunu çocuklarımıza aktarmalıyız. Forumda pırlanta gibi insanlar görüyorum.

Davranışsal Finans üzerine düşünüp ,her canlının hayatını sürdürebilmek ve üreyebilmek için sahip olduğu kazanma ve zayıf olanı yok etme iç güdüsü ile davrandığını ,bu gün en güçlü olanın bile zaman içinde zayıf hale gelmesinin kacınılmaz olduğunu ve bunun bir sistem içinde hareket ettiğini algılamaya başladım.

RamX yaz:Davranışsal Finans üzerine düşünüp ,her canlının hayatını sürdürebilmek ve üreyebilmek için sahip olduğu kazanma ve zayıf olanı yok etme iç güdüsü ile davrandığını ,bu gün en güçlü olanın bile zaman içinde zayıf hale gelmesinin kacınılmaz olduğunu ve bunun bir sistem içinde hareket ettiğini algılamaya başladım.
![]()
Başarılarınızın devamını dilerim...
tertipli yaz:RamX yaz:Davranışsal Finans üzerine düşünüp ,her canlının hayatını sürdürebilmek ve üreyebilmek için sahip olduğu kazanma ve zayıf olanı yok etme iç güdüsü ile davrandığını ,bu gün en güçlü olanın bile zaman içinde zayıf hale gelmesinin kacınılmaz olduğunu ve bunun bir sistem içinde hareket ettiğini algılamaya başladım.
![]()
Sn.RamX,
Üye olduğum gün okumuştum.Uyarınız için teşekkürler,uygunsuz birşey yaptığımı sanmıyoum ama yaptıysam özür dilerim.

Son zamanlarda bir elimiz önümüzde bir elimiz arkamızda dolaşmaktan olsa gerek herşeyden nem kapar hale geldik.Sabah topik açma ile ilgili espriler günümü aydınlatmış çok gülmüştüm,şimdide öğleden sonram aydınlandı bu kez kendime güldüm.Teşekkürler.ertan yaz:tertipli yaz:RamX yaz:Davranışsal Finans üzerine düşünüp ,her canlının hayatını sürdürebilmek ve üreyebilmek için sahip olduğu kazanma ve zayıf olanı yok etme iç güdüsü ile davrandığını ,bu gün en güçlü olanın bile zaman içinde zayıf hale gelmesinin kacınılmaz olduğunu ve bunun bir sistem içinde hareket ettiğini algılamaya başladım.
![]()
Sn.RamX,
Üye olduğum gün okumuştum.Uyarınız için teşekkürler,uygunsuz birşey yaptığımı sanmıyoum ama yaptıysam özür dilerim.
zannediyorum yanlış anladınız sn.tertipli,
sevgili remzi' nin imzası o şekilde, yani her mesajında imza olarak o uyarı çıkıyor...sizin mesajınızla alakalı bir şey değil...sizin mesajınızda bir şey yok yani...

metin yaz:Ben biraz daha elliot ağırlıklı olarak tahmin etmiştim sizi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir