Süveyş Fenercisinin Hikayesi

herkes kendi adı ile başlık açıp kendisini borsa ağırlıklı tanıtan bir özet yazabilir.

Süveyş Fenercisinin Hikayesi

Mesajgönderen tertipli tarih 29.06.06, 00:15:24

Fırsat bulduğumda yazacağım.
En son tertipli tarafından 29.09.06, 14:30:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
tertipli

Mesajgönderen DERMESUYU tarih 29.06.06, 08:08:07

Memnun oldum sn.tertipli,Başarılarınızın devamını dilerim :)) :sd: ;-)
SSSS
Kullanıcı avatarı
DERMESUYU

Mesajgönderen KAYA tarih 29.06.06, 08:25:08

tertipli yaz:Beyin loplarımızda ki kıvrımları arttırmalıyız, kendimizi geliştirmeliyiz. Genetik bir miras olarak bunu çocuklarımıza aktarmalıyız. Forumda pırlanta gibi insanlar görüyorum.

Genetik bir miras olarak bunu çocuklarımıza aktarmalıyız. :alkis:

Gelecekte, bu beyin yapısına sahip bir toplum olduğumuzu düşünmek, beni şimdiden müthiş sevindiriyor... :sd:
Görürmüyüm bilemem ama hayali bile süper... :dua:

Forumda pırlanta gibi insanlar görüyorum.

Bence bir pırlantamız daha oldu, o da sizsiniz... :toka:
Kullanıcı avatarı
KAYA

Mesajgönderen ertan tarih 29.06.06, 08:27:54

yazının bazı yerlerinde kendimi buldum... :))

borsayla ilgilenenlerin birçoğunun geçtiği süreçler...

öğrenmeye devam... ;-)
iyi borsacı erken kalkar...
Kullanıcı avatarı
ertan

Mesajgönderen RamX tarih 29.06.06, 10:47:34

Davranışsal Finans üzerine düşünüp ,her canlının hayatını sürdürebilmek ve üreyebilmek için sahip olduğu kazanma ve zayıf olanı yok etme iç güdüsü ile davrandığını ,bu gün en güçlü olanın bile zaman içinde zayıf hale gelmesinin kacınılmaz olduğunu ve bunun bir sistem içinde hareket ettiğini algılamaya başladım.

:toka:

Başarılarınızın devamını dilerim... :sd:
Kullanıcı avatarı
RamX

Mesajgönderen tertipli tarih 29.06.06, 11:21:08

RamX yaz:
Davranışsal Finans üzerine düşünüp ,her canlının hayatını sürdürebilmek ve üreyebilmek için sahip olduğu kazanma ve zayıf olanı yok etme iç güdüsü ile davrandığını ,bu gün en güçlü olanın bile zaman içinde zayıf hale gelmesinin kacınılmaz olduğunu ve bunun bir sistem içinde hareket ettiğini algılamaya başladım.

Sn.RamX,
Üye olduğum gün okumuştum.Uyarınız için teşekkürler,uygunsuz birşey yaptığımı sanmıyoum ama yaptıysam özür dilerim.
Kullanıcı avatarı
tertipli

Mesajgönderen ertan tarih 29.06.06, 11:39:10

tertipli yaz:
RamX yaz:

Sn.RamX,
Üye olduğum gün okumuştum.Uyarınız için teşekkürler,uygunsuz birşey yaptığımı sanmıyoum ama yaptıysam özür dilerim.

zannediyorum yanlış anladınız sn.tertipli,

sevgili remzi' nin imzası o şekilde, yani her mesajında imza olarak o uyarı çıkıyor...sizin mesajınızla alakalı bir şey değil...sizin mesajınızda bir şey yok yani... ;-)
iyi borsacı erken kalkar...
Kullanıcı avatarı
ertan

Mesajgönderen tertipli tarih 29.06.06, 13:13:13

ertan yaz:
tertipli yaz:
RamX yaz:

Sn.RamX,

zannediyorum yanlış anladınız sn.tertipli,

sevgili remzi' nin imzası o şekilde, yani her mesajında imza olarak o uyarı çıkıyor...sizin mesajınızla alakalı bir şey değil...sizin mesajınızda bir şey yok yani... ;-)
Son zamanlarda bir elimiz önümüzde bir elimiz arkamızda dolaşmaktan olsa gerek herşeyden nem kapar hale geldik.Sabah topik açma ile ilgili espriler günümü aydınlatmış çok gülmüştüm,şimdide öğleden sonram aydınlandı bu kez kendime güldüm.Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
tertipli

Mesajgönderen RamX tarih 29.06.06, 16:03:50

:)) :toka: imzam o şekilde sn. tertipli, beğendiğim için alintı yapmıştım yanlış anlaşılma için kusra bakmayın :sd:

.
Kullanıcı avatarı
RamX

Mesajgönderen metin tarih 29.06.06, 22:38:51

Ben biraz daha elliot ağırlıklı olarak tahmin etmiştim sizi :))
Kullanıcı avatarı
metin

Mesajgönderen tertipli tarih 30.06.06, 19:35:32

metin yaz:Ben biraz daha elliot ağırlıklı olarak tahmin etmiştim sizi :))

Doğru tahmin.Dalga sonuları yada başları konusunun teyidi için klasik yöntemler kullandığım oluyor ama gerçek yol göstericim Elliptt sistemi.
Çeşitli seviyelerdeki geçmiş dalgaların gelişiminin geleceğe nasıl yansıyabileceğini düşünüp bir yol haritası hazırlıyorum. Örneğin aşağıdaki grafik benim 1 yıllık beklentim olup gerçekleşen dalgaların beklentimden olan sapmalrını sürekli gözden geçirip gerçeğe en yakın olabileceği bulmaya çalışıyorum.Resim
Kullanıcı avatarı
tertipli

Mesajgönderen Ahmet tarih 30.06.06, 21:01:59

Sn.tertipli,
Aynı yaştayız.Ben de makina mühendisi olmak istedim ama ekonomik koşullar beni öğretmenliğe zorladı.Elliot kaza geçirmiş bir makina mühendisi idi.İleriye doğru senaryolar oluşturulması dünyaya yön veren ülkelerde önem verilen bir çalışmadır.Koşullar ortaya konur.Buna uyan bir simülasyon yapılır.Hedefe ait bir öngörü oluşturulur.Oluşum sırasında ortaya çıkan yeni değişkenlerin etkisi dikkate alınır.Sapmalar araştırılır.Ve yeni hedef saptanır.Buna %100 olacak gözüyle bakılmaz.Ama elde bulunmasının sayısız faydaları vardır.30.06.2006 tarihli mesajınızdaki varsayıma uygun bir düşünceye sahibim.Bunu göz önünde tutarak sistemimin sonuçlarını irdeleyeceğim.Koşulların senaryoya uygun bir şekilde bir dayatma oluşturduğu ortada.
Çalışmalarınızın başarı ile devamı dileğiyle..
Karşılaşılan zorluk ne kadar büyükse üstesinden gelmek o kadar gurur vericidir.EPİKTETOS
Kullanıcı avatarı
Ahmet

Re: Süveyş Fenercisinin Hikayesi

Mesajgönderen tertipli tarih 02.04.09, 14:22:00

Uzun bir aradan sonra yine bu sayfaya geldim.İlk kez tesadüfen bu forumu bulduğumda David Gilmour un dediği gibi Near The End durumlarındaydım.
Bu ortam çok sıcak gelmişti.Aykırı biriyim.Belki aranızdada bunu farkedenler vardır ama yinede burası sıcak bir ortam.Dahada önemlisi kendi kendimle olabildiğim bir yer.
Ara ara buraya sığınıp kendi kendimle konuşacağım. :))
ENTROPİ
Kullanıcı avatarı
tertipli

Dön BEN KİMİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir